HTML

Kommunikáció-kultúra-közösség

2010.08.09. 20:39 nele

A glossy jövője

Címkék: dizájn kép sajtó kommunikáció háló ipad

A kifejezetten iPadre tervezett életstílus magazint, az Iconistot szemlélve egyértelműnek tűnik, hogy a print glossyk esztétikája és intuitív felhasználhatósága továbbél a digitális olvasókra tervezett magazinok formájában.


Az Axel Springer nagyot álmodott - a kérdés, mikor lehet magas költségek és nagyobb ráfordítások nélkül rendszeresen és nagy gyakorisággal kiadni ilyen magazinokat, azaz mikor lesz meg ehhez a megfelelő technikai formátum, standard. Mindenestre swissmiss bizonyos abban, hogy az iPad alapvetően változtatja meg a webes dizájnt általában - kíváncsian várom a további példákat.
 

Kedvcsinálónak a The Iconist után egy másik (egyébként szintén Markus Albers-féle) projekt, a berlini művészeti főiskola, az Universität der Künste hallgatóinak elképzelése arról, milyen is a tökéletes iPad-magazin.




 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komm.blog.hu/api/trackback/id/tr702210260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása